Välkommen till en stund i lyx

HeadCare – din frisör i Filmstaden

Välkommen till HEADCARE hår och stil! Vi är en professionell salong i Solna som kan det mesta inom hår – klippning, färgning, styling, extensions, håruppsättningar, permanent och mycket mer! Oavsett vilken typ av behandling du önskar kan du känna dig trygg i våra licensierade frisörers säkra händer. Frigör lite tid och unna dig en lugn stund i lyx i våra härliga salongslokaler i Filmstaden Solna.

Vår kunskap säkrar dina önskemål och hårdrömmar

Vi tror på kreativitet, på att se vem du är och lyssna till vem du vill vara. Utifrån det skapar vi din look.
Vi är ett starkt team i ständig utveckling som arbetar mot ett och samma mål; att ge dig en personlig helhetsupplevelse! Vi tar oss tid för våra kunder, erbjuder noggranna konsultationer och skräddarsydda behandlingar. Att komma till oss ska på samma gång kännas avslappnande och exklusivt.

Välutbildade frisörer – alla våra frisörer har Gesäll- eller Mästarbrev

Gesällbrevet är branschens yrkesbevis som visar att du har utbildat dig och avlagt branschens behörighetsprov gesällprovet. Gesällbrevet härstammar från 1600-talet och i frisörbranschen har man valt att behålla det gamla dokumentet som bevis på yrkesskicklighet. Andra branscher som har gesällbrev är t ex målare, hudterapeuter och sotare.

En lyxig och välkomnande salong i Filmstaden

Filmstaden i Råsunda är ursprungligen namnet på filmstudioanläggningar i Råsunda, Solna kommun, där en betydande del av svensk film under första delen av 1900-talet producerades. På Råsunda producerades närmare 400 svenska långfilmer och TV-serier och inte minst förknippas regissören Ingmar Bergman med Filmstaden. Från salongen kan man ana Greta Garbos legendariska loge.

ENDAST FÖRBOKNINGAR

Använd e-postadressen för att boka tid

Greta Garbos väg 11, 169 40 Solna

[email protected]